Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

tisdag 13 september 2011

Gårdakvarnar och skit

Igår körde man så till regnhölet där Ellos hör hemma med C dy i bilen och väl framme väntade en god middag hos mamma innan vi drog ner till matchen som Ellos tydligen hade vunnit redan innan den spelades om man ska tro vad tidningarna skrev. Regnet kom från ovan, öst, väst och syd och det var bara att sätta sig under tak, men ändå bli blöt. Matchinledningen blev ehh jobbig. Hemmalaget öste på men Sillen i målet storspelade och i slutet av första skapade de grönsvarta atleterna en del chanser men visst var man nöjd med 0-0. I början av andra halvlek tar så Ayrana och magiske Wanderson tag i sakerna och 0-1 kommer så skönt. Att resa sig och skrika "Jaaaa" mitt bland fiender är en go känsla. 0-2 kommer några minuter senare ungefär på samma sätt och gaisarna firar alldeles framför undertecknad som hinner knäppa av några kort. När 0-3 kommer är det samma visa och nga hemmasupporters börjar gå hem. Visst får hemmalaget ett tröstmål på slutet men med Gaismått mätt var det ändå ganska lugnt på slutet. Att man var blöt överallt spelade ingen roll en kväll som denna när Gais inte bara var bäst i stan (det har vi ju varit länge nu) men även bäst i väst. Hemresan blev ngt uppsluppen när två medelålders män i sina bästa år njöt att vara on the loose en måndagnatt med vetskapen om att GAIS även nästa säsong nu definitivt spelar i allsvenskan...