Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

tisdag 17 februari 2009

In the mood

...har jag inte varit den senaste tiden. Har inte haft tid eller lust att uppdatera helt enkelt. Sportlovet came and went och det var fullt pådrag hemma med husjobb samt med the kids, så biw fick helt enkelt kallna lite. Basket har det dock varit, vi vann fjärde raka och vår streak fortsätter. Just nu är det faktiskt vi, Papyrus och Äjos som går bäst i serien. Bra var också the league team senast, inte då bara att dom vann utan att de spelar med helt annan glöd och vilja än för ett år sedan då det var gamnackar på hele gänget. Igår var det tio år sedan Afzelius drog sitt sista bloss by the way. Och på tal om det är det nu minst tre leagueclubs som har det besvärligt ekonomiskt. "Det är ingen kris, det är tydligen en krasch" som Lundell sa lite lakoniskt. Hmm, och det är alltid småfolket, leverantörer och liknande som får ta första och största smällen. Inte fan kommer idrotten undan och definitivt inte basketen. Vi lever lite för mycket och för ofta i en drömvärld där vi tror oss vara mer betydelsefulla för allmänheten än vad vi är. Solnas damer hade 101 åskådare, Gothia 317, damerna 35. Fan, biw snittar 67 besök om dagen vid en jämförelse.
/henrik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lundell, menar du Leif Lundell tro ? Hahahaha.
Högsbo Pearls matchen från Helsingborg har kommit fram igen. skall fixa en kopia till dig som jag lovat. Kommentatorerna ær riktigt skøna
en grej jag undrar øver, ær det så himla svårt att hitta en bra eller två bra importer till Gothia, vem tar hand om det jobbet i klubben.
Verkar gå sådær bra sista två åren..
De borde se till att David D snørar på sig sina Jordan skor och ta hit Jensan igen vetja ! Ta in Tommie med, behøvs folk med lite jävla anamma. T. Nihlen hade platsat med tror jag.
Hittade din blogg av en slump. kul!
snakkes
#4

Henrik sa...

Importjagare..tja..dj, sidekicken, jf och allan.. Hur bra kan det bli då? Du får la göra comeback och skälla i bollen...
Ser framemot en kopia av den matchen. Minns du den Hansson..?
/h