Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

onsdag 27 maj 2009

Fast car

Hade inget snus och var desperat, gick in på nån liten tobakshandel och köpte ett sånt där billigt. "Off road" hette det, ganska kul att ha under läppen när man rattade ut den nya bilen från fabriken och som hade kört 0 km, bara en sån sak. Långt möte igår men vi närmar oss så vi vill ha det men nytt möte behövs och vi fick bordlägga några frågor, fick en t-shirt som kommer att bli en klassiker i sin egen tid med texten "did you say Sweden? Boy, do you know what you are talking about?". Pratade med agentringaren om ny kontakt hade tagits inför denna säsong? men nja, Anderson är nog inte billigare nu än för ett år sedan så det var nog ingen idé. Nu heller. Och ny ass coach på herrlandslaget läser man F dy! "Passade in på kravbilden" läser man. Jaha, såg den ut typ så här?;
1. Kan alla Lundells texter framlänges och baklänges
2. Innehar 327698 olika sorters pjuk
3. Är kortare än head coach Flevarakis
4. Kan ta charge utanför planen
5. Har aldrig satt en trea i hela sitt liv
6 Kan dressa vid behov. Oerhörda behov
Grattis din fan! Riktigt kul.
/henrik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rörd och på gränsen till överväldigad över alla fina ord du skriver. Pratade med den lille röda om det och kom fram till att närmare beröm än så här kommer man inte, så tack. Stort tack som vår gemensamma vän hade gurglat fram.
Dock vill jag poängtera att skjuta trepoängare är/var min enda framgång på liganivå, 1/1 i osköna boråshallen med ligans hårdaste ringar;)

Uppskattar också den mest avblåsta match på flera decennier i Landala, gick det någonsin två possessions i rad utan en ilsken goddamm avblåsning? Och med rullande tid blev det en tragedi förmodligen värre än dina elevers WS-dito.
Ny bil i kristider?
Inte konstigt att det ryktas att Gothia/Högsbo/BK GBG/Kärcher/New wave ska spela i blåa dräkter nästa år...
;)

/pdiddy

Henrik sa...

Just det, det var din brosa som inte kunde skjuta treor...eller tvåor...eller överhuvudtaget.
WS-dito? Nä, det var gåbasket hela den dagen med de domarna. Rekordet var en tidigare match där båda lagen sköt straffkast efter fyra min rullande tid.
Bil;frun tjänar bra...
/h