Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

fredag 2 april 2010

Falsk matematik

I dag för ca 2010 år sedan spikade de upp honom. Stödet, mentalt i alla fall för Gothia ökar. Nästa vecka hoppas jag man sätter upp en stapel lr ngt så man ser hur årskortsförsäljningen går. Säljs 500 så är det klart. Vill man göra en insats som räknas och betyder ngt så räcker det inte att signa upp och trycka på enter. Det kommer det aldrig att göra, utan det är som GB på kansliet säger "det är hårt jobb som gäller". True. F97 spelar i Scania Cup, första matchen mot regerande mästarna Honka var jämn tills orken tog slut i slutet och förlusten blev ca 25 pinnar efter ett "Plannjaryck" av finskorna i slutet med 23-0. Idag slog man dock FoKopo med ca 10 och glädjande nog så vann tjejerna mot Södertälje med hela 23 poäng vilket innebär kvartsfinal i morgon vilket i sin tur innebär att laget är ett av de åtta bästa i Norden. Än så länge. Var framtiden ligger i The Club blir allt tydligare och tydligare.
/henrik

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://www.expressen.se/sport/1.1937580/aulander-solna-gjorde-det-omojliga



Plannja-Gothia
Plannja vidare med 3-0 i matcher.
AULANDERS ANALYS:
Minst spännande i Luleå i förgår var nog slutresultatet: Plannja vann komfortabelt både den tredje matchen och matchserien totalt.
Nej, i stället riktades alla blickar på mr Gothia Baskets himself, Daniel Johansson, som samma dag som hans lag är till att spela en tredje kvartsfinal uttalar sig i termerna om att klubben kanske inte existerar nästa säsong. En sådan sanning skulle vara ödesdiger för både basketen på västkusten och för svensk basket i allmänhet. Svensk basket skriker efter framgångar i storstadsregionerna och i Göteborg i synnerhet. För mig är det en gåta att anrika föreningar som Högsbo Basket/Gothia Basket, Kvarnby BBK och KFUM Göteborg inte kan sätta sig ner och reda ut vad som behöver göras för att sätta basketen i Göteborg på kartan en gång för alla. Svälj prestigen och börja prata med varandra för guds skull. Nu!

Henrik sa...

Det var den här texten som jag relaterade till... Vem ska vi prata med?och varför?
I Glenntowns basketsfär resonerar man ibland konstigt. Tror ngn att gaisare går på ifk matcher? att sävehofare går på rik matcher? att heidare går på kärra matcher?
Varför är Sthlm överlägset? Konkurrensen...på liganivå och ungdomsnivå...of course.
Här ska vi "samarbeta ihjäl oss" vilket aldrig har funkat.
Nä, vi skulle behöva en sund och ordentlig konkurrent på hemmaplan,det skulle utveckla detta basketdistrikt. Men det har vi aldrig haft om man undantar 80talet med BKG och Högsbo.
/henrik