Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

måndag 2 maj 2011

Långa bollar på Bengt

X gjorde sin fotbollsdebut ikväll i V Frölundas P02:or lag 1, som mötte Mölnlycke borta på en grusplan, inne i en skog nånstans. 5 manna spelade dom och i första halvlek kom dom tillbaka två ggr och kvitterade till 2-2. I andra halvlek släpptes det dock in två mål i slutet så resultatet skrevs till 2-4. Men det var kul att titta på och höra. Domarens "vad är det där?" till en spelare efter ett misslyckat inkast var kul. Bra ledarskap var det också, även om det slog mig att det förmodligen bara var pappor som var ledare i de fyra gängen som spelade. Fotboll är enkelt, alla har spelat det typ. X då? Jo, efter bara två träningar så slet han bra & var faktiskt nära att göra mål, men en försvarare blockerade skottet i sista stund. Till min förvåning spelade han fysiskt & en del spelare fick bita i gruset. My kind of son och spelare. Typ.