Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

söndag 15 maj 2011

Time to get a gun

Att stå på Ullevi, frusen & frustrerad har man gjort ett antal gånger i sitt liv. Likadant var det i dag, efter en bra start men utan mål & en ganska bedrövlig andra halvlek så pekade allt mot 0-0 eller lite typiskt gaisiskt sådär, 0-1. Men i 88:e minuten kämpade GAIS in segermålet. Lite typiskt nog av en britt som likt Churchill på sin tid "never surrender". Vinst med 1-0, femte plats i tabellen och på köpet bäst i stan då vi gick om Bk Röva i tabellen. Dls kryssade och ligger kvar i botten, så gött e det. I morgon är det X tur att spela igen och jag ser framemot det. Förra matchen var något av det roligaste jag sett på länge. X och I dönade in här för en stund sedan & livet känns genast lite bättre. Och inte röstade jag idag heller.