Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

onsdag 8 oktober 2008

Losers and winners

10 man på plan.Ligapremiär. Hyfsat med folk på läktaren. 3 domare. Dags för uppkast. Vad händer? Jo, en i tälje får ta av sig sitt vita linne som inte syns, men som är under speltröjan. Strax därefter tycker de grå att bollen är dålig och ska bytas ut. Men va fan, alla i seket hade samma färg på tröjorna. Matchen då, tja en typisk premiärmatch, tog nästan två minuter innan första poängen gjordes och den första q var trevande, men tälje kopplade ett visst grepp som de aldrig släppte. I andra q spelar Moore bra, han scorar och tar defenisva returer men the league team känns impotenta framåt och anfallet är, sorry stereotypt. Johnson får knappt några bollar att jobba med och han börjar skjuta treor vilket han väl inte värvats för. En bra avslutning dock och tälje är upp två i halvtid. Då är det ett sponsorjippo och givetvis är I med och givetvis vinner hon och givetvis tänker jag inte följa med i luftballongfärden som hon vann. En bit in i tredje kommer så en alley-op där Bree kastar bollen från halva plan och betjänten (enda gången han syntes) dunkar i 46-46. En smart time-out av Gehrke direkt och sedan spelar Gothia miserabelt framåt. I mina anteckningar har dom fem turn-overs i rad och i det sjätte anfallet missar Barton ett öppet läge. I fjärde drar tälje ifrån och en rejäl markering görs av jf när han bänkar sina utlänningar och avslutar sista fyra minuterna med en helsvensk femma. Salon är den enda som levererar framåt i andra halvlek och det räcker of course inte, förlust med 73-80 och mitt tips var helt åt helvete. Plus till Salon och Moores första halvlek. Plus till the coaches som bänkade stjärnorna. Minus till publiken som låter som en tennispublik i bland. Minus till ljudet, man hörde inte presentationen (för högt) eller lg och fms försnack (för lågt). Segern var helt rättvis då tälje spelade mycket mer lagorienterat än Gothia, men vadå? Det kunde vara värre, man kunde jobba på Volvo tex.