Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

torsdag 9 oktober 2008

Only the young

Möte ikväll också, börjar bli många sådana. Nu var det ett inledande möte kring verksamheten i The Club med oldtimers; undertecknad, Jonas, Fredrik, Mårten och Erik, ca 125 års erfarenhet i The Club tror jag. Fick en del synpunkter om ungdomsverksamheten i The Club från alla, främst om var vi är nu, men också en del om förra säsongens "omläggning" och hur det var innan. Kommer att kalla till nytt möte inom kort men då med en annan coachkonstellation. Om inte berget kommer till mig får jag väl gå till berget och börja flytta det, typ. Och om nån undrar så nej, vi snackade inte om gårdagsmatchen dessutom spelar dom ju i morgon igen så fokus (den va la kul...) låg nog på Solna snarare än det som varit. Hoppas jag. Han gör det igen, åter en fri nedladdning av den som önskar av tidigare outgivna låtar av Tony Carey. Anledningen till detta är som han skriver:"general housecleaning". Dessutom spelningar i Sverige inom kort. Får la hoppas på Göteborg igen. Det var en grym och lugn spelning -06, när han sa innan en låt "I can hear you all breathe". Det kallas stämning det på ett liiitet annat sätt än "scream for me Gothenburg" som Dickinson skrek i somras på Ullevi. Men vadå, båda funkar.
"I grow up to be a young girl my mother called me hon, my father was unhappy cause I should have been his son. I settled to be a waitress and I learn to be a wife and settled to live an ordinary life and It All Comes True. Yes, it all comes true. Like a wheel inside a wheel that turns on you. And I think what have I done, what can i do? What you believe about yourself-it all comes true" (John Mellencamp)
Det är som jag sagt till alla mina spelare och elever genom åren. Var stolt men var fan aldrig nöjd. Snart kommer x och i att få höra det också. Makalös text, makalös låt. Listen and learn fw!
/henrik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Inga kommentarer på den matchannons som finns på "the league club eller vad du nu använder för omskrivning" hemsida? Bara en kung i GBG, nerv-Tobbe ? Kung av Lindome möjligtvis.
Vi är inte IFK.

Henrik sa...

Det skrivs så möcke dumt på den sidan att jag inte hinner kommentera allt. Fattar inte vad nervtobbe har med basket att göra? Tror knappast du får fler sponsorer så Lasse...
F ö är kungen i Göteborg Karl Alfred Jacobsson och ingen annan.
/h