Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

lördag 17 maj 2008

Need some surrender

Lugnet efter stormen? Ganska händelselös dag, men har dock skrivit klart 45, dvs hälften av dessa ändlösa kunskapsprofiler samt börjat läsa nya Rankin så smått. I stan har ett gäng fommar sprungit Göteborgsvarvet, ett halvt maraton. Ganska passande för det mesta i den här stan är änna halvdant. Dock så är Ulf Stenberg på gp alltid läsvärd, hans "sport och spel" på fredagar är alltid bra. Denna gång ganska beska kommentarer om hur media svängt när det gäller den nye slagskämpen i svingaklubba c-vmet som pågår. Tror Stenberg kan vara den sista sportjournalisten. Åtminstone i denna stad. Har tidigare skrivit om att det vankas avslutningar i diverse basketklubbar. Nå, äras de som äras bör självklart kommer även biw att utse sina mvps och lejon m.m. innan klubben gör det. En kategori har jag dock avskaffat och hoppas klubben gjort detsamma. Årets förälder. Sidekicken har inhandlat biljetter till Eldkvarn i sommar, kan bli kul, det var ett par sekel sedan man senast såg dem. Pluras bok var dock sådär, då var Lundell biografin bättre, men bäst hittills är boken om Steve Earle. Och han är bara två veckor borta, ser framemot att få höra några sanningar igen. "Just a song from the heart and an attitude from the start". I morgon e de lunchdags på Gunnesbo slott. Kommer ihåg när jag var där senast under mina Kvarnbydagar som ass coach. F d ä grillade och sa att "alla mölndalslag firar sina sm guld här, vi börjar säsongen här och...". Två veckor senare var det konkurs.
/henrik

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara hålla med dig om Stenberg, läser alltid hans kloka tankar och kommentarer. Det mest känslosamma som han skrivit var när hans travkompis TF dog, då skrev jag faktisk och tackade honom.

Henrik sa...

Mmmhh.Lite mycket bandy ibland bara, men att han har hållit på ett tag och vet vad han skriver är uppenbart. Behövs i dessa dagar när såna som Mats Olsson börjar tappa greppet och bli ointressant och Härd på gp ska vi bara inte prata om. Eller skriva.
/h