Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

fredag 22 februari 2008

Aqualung

Så irriterande. Den kom inte i dag heller, "town to town sun so sun", liveplattan med Brandos. Men carlsson d y messar om att Magnum kanske kommer till Sverige i maj. På tiden iså fall. Den som väntar på nått gott väntar alltid för länge heter det ju. Och jag har väntat på att se en riktigt bra match av ligalaget sedan jag vet inte när men i afton var det faktiskt stundtals riktigt trevligt. Men man undrar ju över tillståndet i svensk basket när ett lag kan göra 20-0 och till slut vinna med över trettio. Det var samma visa fast tvärtom i tisdags. Jaja, skitsamma, kul för oss i stan att se att det finns hopp. Men som nån sa, det är bara basket.
Publiksiffrorna dalar och tro sjutton det när man lottar om under en helg och dessutom flera matcher eg inte betyder något. Men minns jag inte fel så ville ju basketen ha fler matcher för att utvecklas och det är väl positivt, men det finns ju inga lag som har säg en tio-elva bra spelare att gå runt på. Norrlandslaget vinner sm på sina sju spelare, Solna har en grym första fem and thats it, Sundsvall såg ikväll riktigt sopiga ut men jag kan och ska inte döma dom efter en endast en match. Hiskeligt mycket poäng i aftonens matcher dessutom. Kul så klart, men bra? Knappast.
Skumläste lite om em lottningen för våra landslag, har ingen större insyn i övriga länders standard men hoppas mycket på åtminstone ett litet break i sommar. Det skulle göra svensk basket mycket gott så man kanske kan få börja läsa om annat än böter och sparkade coacher och istället få läsa nått positivt om svensk basket. Då skulle t.o.m biw hänga på, jag lovar.
/henrik

Inga kommentarer: