Summa sidvisningar

Alla föreningars förebild;GAIS

Alla föreningars förebild;GAIS

söndag 30 mars 2008

Trembling hour

Parkerade på plats nr 13 av alla nummer och hade onda aningar. Ingen snö, inget regn och lite plusgrader men väl inne i betongchabraket sjunker temperaturen direkt, fryser alltid på det förbannade stället. Vart ngt undrande när inte den nye finnen spelade men han var såld nån timme innan match, de e la GAIS, som vi säger. Han kom som bosman och kostade nada och rykterna talar om att han såldes för 8 miljoner. Kan behövas i sommar när en ny anfallsspelare säkert behöver köpas in. GAIS började piggt och första halvlek var okej med målchanser åt båda håll. Ellos var dock märkligt gnälliga och speciellt uppskrivne Advic eller nått liknade mer en italiensk fotbollsdiva, men han var totalt ofarlig so what. Andra halvlek visade varför fotboll aldrig aldrig kommer att slå igenom i Usa. Nada av intresse hände förrän sista tio. GAIS agerade åskådare och utökade publiksiffran med elva pers när han som låter som en nysning gjorde 0-1. Jaha, då var man där igen, inte en målchans hade de skapat på andra halvleken men i 89e så slog han till, "kämpa in i döden Lundgren" och det vart 1-1. Ytterst ogaisiskt. Annars blev man inte klokare efter denna premiären, Dime var bra, nye mittbacken Qviding också och Ekong styrde bra, men långsamt ibland. Framåt vad det mest Pascha Janne som skapade något. Förhoppningsvis är den nye brassen på gång, bara fem minuter i dag. Annars var väl Ullevi som vanligt, grushögar vid sidan av planen, 30 spänn för en stackars korv med torrt bröd och den goa reklamen "Julmarknad i nordstan" var kvar. Ute i väl god tid kan tyckas. Nu ligger vi före dss i tabellen och man kan andas en vecka igen. Jobb i morgon och träning på kvällen, tillbaka i fållan således. NBA i kväll avslutar ens påsklov som varit lugnt förutan denna förbannade snö som tack o lov e borta nu. Läste f ö det mest bittra inlägg genom tiderna på forumet i basketsverige ang kvalet till damligan. Det är la helt ointressant om man äger en egen hall och bara har svenska spelare. Så länge övriga lag sköter sina åtaganden och skyldigheter så är det på planen allt avgörs. Så deprimerade att läsa att jag inte ens orkade kommentera det där och jag fick en flashback på sura skåningar. Inte fan e jag sur på mff när de köpte finnen och betalade bra för det, det är på planen det avgörs fortfarande. Tack o lov.
Till sist, endast för carlsson d y: 3 rroggntudjuu till Dime, 2 rroggntudjuu till Qviding, 1 rroggntudjuu till Levon. Nöjd?
/henrik

1 kommentar:

Anonym sa...

Såg att du varit inne och kommenterat lite på basketsverige. Jag håller med dig om att man inte kan kritisera en klubb som följer regelverket, men jag håller också med signaturen Stones om att det är förbundet som måste ta sig en funderare. Regelverket är inte lämpligt i en "öppen" serie som Damligan är. Då ska man istället stänga den såsom man gjort på herrsidan.